17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση στο J2US με αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Just the 2 of us. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Κοκλώνης, αφού έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό, καθισμένος σε θρόνο, καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, την οποία και φέτος απαρτίζουν οι Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια αποκαλυπτική και εντυπωσιακή δημιουργία που τόνιζε τη γυμνασμένη σιλουέτα της, σε σχέδιο που κάλυπτε μόνο το μισό μέρος του πάνω μέρους του σώματός της και είχε μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Ήταν σε στυλ halter-neck και έδενε στον λαιμό, ο οποίο ήταν διακοσμημένος με λαμπερές πέτρες.

Οι fans της Δέσποινας Βανδή ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της τραγουδίστριας, τονίζοντας πόσο καλά υποστήριζε το συγκεκριμένο φόρεμα και αφήνοντας πολλά σχόλια στα social media, όπου την αποθέωναν.

Από την άλλη, δεν έλειψαν και εκείνοι που δεν συμφώνησαν με τη στυλιστική επιλογή της Δέσποινας, λέγοντας ότι ήταν too much για ένα live τηλεοπτικό πρόγραμμα, ενώ οι κακεντρεχείς ανέφεραν ότι δεν ταιριάζει στην ηλικία της.

Βέβαια, θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό η ίδια η Σίλια Κριθαριώτη έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε μια follower που της είπε ότι αδικούνται οι δημιουργίες της όταν της φορά μια γυναίκα άνω των 50 όπως η Δέσποινα Βανδή. «Πολύ ωραίο, αλλά αδικείς τη δημιουργία σου φορώντας τη σε μια 50+» έγραψε χαρακτηριστικά, με τη σχεδιάστρια να απαντά: «Αν για εσάς η ηλικία είναι εμπόδιο, για μένα είναι ένας αριθμός που δεν με περιορίζει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό