18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση” δεν είναι αυτό υποκριτική»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση” δεν είναι αυτό υποκριτική»

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 16/1 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

«Έχω μια απέχθεια για τη σελεμπριτοκατάσταση. Η υποκριτική δεν είναι σελεμπριτοκατάσταση, αυτό είναι πάρεργο, κι αν δε ξέρεις να το κάνεις, δε σημαίνει ότι δε ξέρεις να κάνεις το άλλο. Έτσι ήμουν πάντα… Στην υποκριτική θεωρώ ότι έχω καταφέρει να κάνω τα απολύτως απαραίτητα. Για μένα είναι απολύτως απαραίτητα, για άλλους όχι και όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και χειρότερα… Δε μπορώ να με βαθμολογήσω ως ηθοποιό» είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε, εξηγώντας: «Γιατί να ξέρει ο κόσμος τι κάνω, που είμαι και που πάω. Δουλειά τους και δουλειά μου. Είχα stalker στο παρελθόν, δε θέλω να το αναλύσω γιατί παίρνει και μεγαλύτερη αξία από αυτή που θα έπρεπε, κι ένας stalker ουσιαστικά αυτό προσπαθεί. Δε θεωρώ ότι έφτασε σε επικίνδυνο επίπεδο. Κάποια στιγμή έβρισα και απλώς σταμάτησε».

Η απόφαση να γίνει ηθοποιός

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ο πατέρας μου δούλευε έξω από το σπίτι από τις 5 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. Ήταν τσαγκάρης και στήνανε τότε μια βιοτεχνία, και η μάνα μου δούλευε στο σπίτι, κράταγε το νοικοκυριό. Δεν ένιωσα ποτέ να μου λείπει τίποτα. Αυτό που έμαθα από το σπίτι μου είναι η αξία των πραγμάτων. Στο σχολείο δεν ήμουν ούτε καλή, ούτε κακή. Δε με ενδιέφερε να είμαι καμιά ιδιαίτερη μαθήτρια. Δεν πήγα στο Πανεπιστήμιο. Ήξερα από πάντα ότι θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά, δε ξέρω γιατί. Ήξερα όμως ότι δεν ήθελα να είναι απλώς λάμψη, ότι κάτι άλλο υπάρχει εκεί, πιο βαθύ και ουσιαστικό» ανέφερε για την οικογένειά της η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Δες περισσότερα εδώ….

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  Ladylike.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό