20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Στον ανακριτή ο 71χρονος

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνοδεία αστυνομικών πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 71χρονος που αφαίρεσε τη ζωή της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Την πόρτα του ανακριτή Πειραιά πέρασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί ο 71χρονος καθ΄ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας από τη Σαλαμίνα.

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον 71χρονο που με δυο σφαίρες αφαίρεσε τη ζωή της 43χρονης μητέρας.

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος δράστης είχε καταγγελθεί το 2013 για ενδοοικογενειακή βία από την τότε σύντροφό του. Η καταγγελία αυτή οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες το 2019 όπου ο δράστης δεν εμφανίστηκε ποτέ και καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση.

Ο 71χρονος ωστόσο πέρα από τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, φέρεται να έχει αλλάξει και το ονοματεπώνυμο του με νέα ταυτότητα που εκδόθηκε καθώς είχε δηλώσει απώλεια της προηγούμενης. Αυτό σύμφωνα με τις Αρχές είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να έχει δυο ταυτότητες στην κατοχή του η μια εκ των οποίων να δείχνει πως έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Σήμερα η κηδεία της 43χρονης. Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στη Σαλαμίνα, όπου θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Γεωργίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό