18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών του έκαναν «ντελίβερι» ναρκωτικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρωταγωνιστής από τα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, φαίνεται να γνώριζε κοπέλες μέσω της εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος ο ηθοποιός, ακόμη και όταν βρισκόταν υπό τη φροντίδα μιας νοσηλευτικής ομάδας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, λένε πηγές της DailyMail.

Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών στο τζακούζι του σπιτιού του τον Οκτώβριο μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Ο ηθοποιός υποστήριξε στα απομνημονεύματά του το 2022 ότι ήταν τελικά νηφάλιος, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να καθαριστεί και με προσωπικό κόστος 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά, όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, τώρα ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ότι δεν ήταν «ποτέ καθαρός».

Παρά το γεγονός ότι είχε μια νοσηλευτική ομάδα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στο σπίτι του στο Pacific Palisades των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και μια νηφάλιο σύντροφο, ο Πέρι κατάφερε να βάλει κρυφά παράνομα ναρκωτικά χωρίς να τον εντοπίσουν, εξηγούν τώρα πηγές.

«Γνώριζε και συναντούσε κορίτσια από εφαρμογές γνωριμιών και τους έβαζε να έρθουν, κυρίως από 21 έως 25 ετών και τις γνώριζε στο Raya. Έφερναν μαζί τους ναρκωτικά. Ήταν κυρίως το Oxycontin [ένα ισχυρό οπιοειδή παυσίπονο]. Έπαιρνε επίσης παράνομα ναρκωτικά από παλιές φίλες, υπήρχε ένα είδος δικτύου», είπε μια πηγή.

«Έκανε παρέα μαζί τους και μετά έλεγε: «Μπορείς να μου φέρεις κάτι;» Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Η πεποίθηση είναι ότι θα έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Όταν οι νοσοκόμες βρίσκονται στο σπίτι κάποιου, δεν έχουν τις ίδιες άδειες όπως σε ένα ίδρυμα [αποκατάστασης]. Δεν μπορούν να προειδοποιούν τους επισκέπτες για ναρκωτικά».

Ήταν απομονωμένος τα τελευταία του χρόνια

Ο αρραβώνας του Perry με τη Molly Hurwitz – μια μάνατζερ λογοτεχνικών ταλέντων με την οποία ξεκίνησε να βγαίνει το 2018 και της έκανε πρόταση γάμου το 2020 – κατέρρευσε αφού αποκαλύφθηκε ότι φλέρταρε με την 19χρονη Kate Haralson, επίσης στο Raya.

Η Χάραλσον δημοσίευσε στο TikTok ένα ντροπιαστικό βίντεο από τους δυο να κάνουν βιντεοκλήση το καλοκαίρι του 2021 και να παίζουν «20 Ερωτήσεις» — ένα παιχνίδι που προφανώς έπαιζε συνήθως η Πέρι με νεαρά κορίτσια από ιστότοπους γνωριμιών.

Λέγεται επίσης ότι ο Perry ήταν έντονα μοναχικός, κρατούσε τους φίλους του σε απόσταση και γινόταν ευερέθιστος.

«Ήταν απίστευτα απομονωμένος τα τελευταία του χρόνια. Μερικοί άνθρωποι βγαίνουν μπροστά και διαπιστώνουν ότι τον είδαν πολύ, αλλά αυτό δεν ισχύει», είπε μια πηγή. «Δεν ήθελε να τον δουν οι άνθρωποι που αγαπούσε, δεν ήθελε να γίνουν μάρτυρες των αγώνων του».

«Ο Μάθιου δεν μπόρεσε ποτέ να διατηρήσει κανένα είδος μακροχρόνιας νηφαλιότητας, επομένως όλα όσα έχετε διαβάσει στα [απομνημονεύματά του] είναι λάθος – δεν ήταν νηφάλιος και δεν ήταν σε θέση να το διατηρήσει», είπε η πηγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό