23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Γυναίκα κατήγγειλε τον κακοποιητή της και γύρισε στο ίδιο σπίτι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία αδιανόητη καταγγελία προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Θεόδωρος Μαξούλας, έπειτα από την γυναικοκτονία που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου μία 28χρονη έπεσε νεκρή έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

«Προεκλογικά ζήτησε τη βοήθειά μου μία δημότισσα. Είναι καθήκον και της τοπικής αυτοδιοίκησης να βοηθάει και να κάνει ό,τι μπορεί για τους πολίτες, αυτό έκανα και εγώ. Πήγα στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων και αντιμετώπισα μια κατάσταση τραγελαφική. Αυτό δεν οφείλεται στην ανυπαρξία του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά είναι το σύστημα έτσι που δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», τονίζει αρχικά ο κ. Μαξούλας, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

«Δέχτηκα κλήση για να βοηθήσω τη συγκεκριμένη δημότισσα σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήρθα στο Αστυνομικό Τμήμα και ήρθαμε για να πούμε το γεγονός. Ήταν μόνο γραφιάδες. Μόνο έγραφαν. Να μην υπάρχει προστασία κανενός. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια. Κατεγράφη το συμβάν και ο καθένας πήγε σπίτι του. Βεβαίως και είπαν στη γυναίκα εκείνη να γυρίσει στο σπίτι με τον κακοποιητή της. Και δεν είναι μόνο ένα γεγονός. Μου έχουν τύχει δύο-τρία συμβάντα στην περιοχή».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό