16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γρηγορίου για μεταγραφές: «Έρχεται κεντρικός αμυντικός, κοιτάμε άλλες δύο προσθήκες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στο κομμάτι των μεταγραφών και παραδέχθηκε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά σε μεταγραφή στόπερ.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-1), ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι αλλά και το κομμάτι των μεταγραφών.

Συγκεκριμένα στάθηκε στην απόκτηση του Ροζάλες αλλά και στην απόκτηση ενός του στόπερ, αναφέροντας πως είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του χωρίς να πει κάποιο όνομα. Παράλληλα είπε ότι θα αποκτήσει δύο ακόμα παίκτες.

Αναλυτικά: «Είχαμε 4 σημαντικές απουσίες. Στο α’ μέρος είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σόρια όπως είχε και ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη. Κρατάω ότι δεν παρατήσαμε το ματς. Μειώσαμε μετά την ωράια ενέργεια του Τούτου. Συγχαρητήρια για την αγωνισιτκότητα των παιδιών. Η μάχη θα είναι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική των play outs.

Ήδη είναι μαζί μας ο Ροζάλες. Έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός για εργομετρικά και εξετάσεις. Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές. Για αριστερό μπακ και winger.

Το πρώτο γκολ μας πάγωσε λίγο. Το 2ο ήταν περισσότερο αδράνεια δική μας. Είχαμε ένα κενό διάστημα. Για αυτό λέω πώς είναι πολύ σημαντικό που επανέρχεσαι στο ματς και το πας μέχρι τέλους»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό