23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γράφει ιστορία η Λίβερπουλ με το ανακαινισμένο Άνφιλντ και «σπάει» ρεκόρ θεατών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους φίλους της Λίβερπουλ που θα δώσουν το «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι (10/02, 17:00, Novasports Premier League) για την 24η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Το Άνφιλντ πρόκειται να ανοίξει στο παιχνίδι του Σαββάτου και το τελευταίο κομμάτι της εξέδρας που ήταν και η τελική «πινελιά» στην πλήρη ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου του Μερσεϊσάιντ, η οποία ολοκληρώθηκε το 2018, αυξάνοντας την χωρητικότητα από 45.000 σε περίπου 58.000 θέσεις και εν συνεχεία αυξήθηκε λίγο περισσότερο ένεκα αύξησης στο ένα από τα δύο «πέταλα».

Πλέον, η δυναμική έδρα της Λίβερπουλ θα μπορεί να φιλοξενεί μέχρι και 60.275 θεατές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μπέρνλι και πρόκειται να σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης στα χρονικά της παρουσίας της ομάδας όσον αφορά το αγγλικό πρωτάθλημα. Το τελευταίο κομμάτι της εξέδρας που ανοίγει και το οποίο έχει πλέον την έγκριση για να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους των «Ρεντς», θα αυξήσει κατά 2.421 θέσεις την συνολική χωρητικότητα του γηπέδου για να υπερβεί τις 60.000.

Αν μη τι άλλο, ολόκληρο το εγχείρημα της αύξησης της χωρητικότητας του Άνφιλντ τα τελευταία χρόνια, έδωσε νέα αύρα στο ιστορικό γήπεδο το οποίο ανέκαθεν φημιζόταν για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό