19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γούτας σημειώσατε… διπλό: Απολαυστική «μάχη» πάνω στην ουαλική διάλεκτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο παίκτες της Εθνικής μας ομάδα έλαβαν μέρος σε μια απολαυστική διαδικασία της Κάρντιφ στα social media, με την υπεύθυνο της ομάδας να τους λέει λέξεις από την ουαλική διάλεκτο και εκείνοι να χρειάζεται να βρουν την σημασία της.

Ο Μανώλης Σιώπης και ο Δημήτρης Γούτας μετακόμισαν αυτό το καλοκαίρι στο «Νησί» για λογαριασμό του ουαλικού συλλόγου, ο οποίος προσπαθεί να ανέβει στην Premier League και φαίνεται πως… διασκεδάζουν με την έως τώρα παρουσίας τους εκεί. Άκρως ανταγωνιστικοί αμφότεροι επιχείρησαν να κερδίσουν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ο Γούτας κατάφερε να κάνει μία επική ανατροπή από το 3-0 και να νικήσει με 5-4.

Η πλειοψηφία των λέξεων που χρησιμοποιήθηκαν ήταν απλές, όπως «φίλος» και «καλησπέρα», με τον Σιώπη να ξεκινάει με το απόλυτο (3/3). Ωστόσο, ο Γούτας βρήκε στη συνέχεια τις απαντήσεις και ισοφάρισε το μεταξύ τους σκορ σε 3-3. Η 7η λέξη ήταν «ο παππούς» και οι δυο τους χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να την βρουν. Εν τέλει την είπαν σχεδόν… ταυτόχρονα, ζήτησαν από την κάμερα να τσεκαριστεί η «φάση» στο ριπλέι και πήραν από έναν βαθμό έκαστος.

Η 8η και τελευταία λέξη ήταν «η αγκαλιά», ο Γούτας την βρήκε πρώτος και έπειτα αγκάλιασε τον Σιώπη, ο οποίος τον ανακήρυξε νικητή του παιχνιδιού με σκορ 4-3. Απολαυστικό βίντεο, τρομερές στιγμές!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό