23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γνωστός tiktoker ονόμασε το παιδί του… Κριστιάνο Ρονάλντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός tiktoker, Ιράν «Ρετσέμπα» Φερέιρα, κράτησε στα χέρια του τον νεογέννητο γιο του, σε μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Μάλιστα, αποφάσισε να χαρίσει το όνομα του ποδοσφαιρικού είδωλού του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στις ζωές μας, το καλύτερο μας δώρο έφτασε, καλώς ήρθες Ντάβι Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε σε δημοσίευσή του, στα social media, ο, μόλις 22 χρονών Ρετσέμπα, με μια φωτογραφία του ίδιου και του μικρού.

Ο Βραζιλιάνος έγινε γνωστός απ’ τα ποδοσφαιρικά βιντεάκια του, στο Tik Tok, όπου έκανε κόλπα με την μπάλα και πετύχαινε εκθαμβωτικά γκολ. Όλα ξεκίνησαν στις 25 Μαρτίου του 2021, όταν ο 20χρονος τότε Ιράν ανέβασε το πρώτο του βίντεο. Η διάρκειά του ήταν πέντε δευτερόλεπτα και σε αυτό φαινόταν ο ίδιος να κάνει ένα σουτ τύπου ραμπόνα από την αποθήκη του σπιτιού του.

Όσο περνούσαν οι εβδομάδες εκείνος συνέχιζε να ανεβάζει videos στο προφίλ του, ενώ οι προβολές τους ανέβαιναν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Τον Δεκέμβρη της ίδιας χρονιάς σελίδες του Ίνσταγκραμ, όπως το 433 και το Bleacher Report ανακάλυψαν τα βιντεάκια του, τα πόσταραν στους λογαριασμούς τους και μέσα σε μερικές ώρες απέκτησε εκατομμύρια ακόλουθους στα social media.

Αρκετές ομάδες άρχιζαν να τον προσεγγίζουν για να φορέσει τις φανέλες τους στα videos που ποστάρει στα social media, ενώ οι εμπορικές προτάσεις στα ξαφνικά άρχιζαν να δίνουν και να παίρνουν. Ένα φτωχό παιδί από μια άσημη κωμόπολη της Βραζιλίας που ντυνόταν πάντοτε με φθηνές απομιμήσεις ποδοσφαιρικών εμφανίσεων κατάφερε να γίνει πόλος έλξης όλων των μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαμπ του κόσμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό