19.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

‘Γνωστή η αγάπη του κόσμου, αλλά πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

SPORT24.GR
17.06.2023 | 22:39

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο SPORT24 μετά από τη φιέστα του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του και το αν θα παραμείνει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στο SPORT24 μεταξύ άλλων τόνισε ότι δικαιώθηκε 100% για την επιλογή του να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, την οποία δεν περίμενε σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις για να δει αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στο SPORT24:

Για το ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού έσπασαν τα ντεσιμπέλ στην έξοδό του: “Το γνωρίζω, δεν περίμενα το συγκεκριμένο, γνωρίζω την αγάπη. Η υπόκλιση ήταν σε όλο τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός με αγκάλιασε στα οκτώ χρόνια παρουσίας μου από την πρώτη στιγμή. Ήταν στην ομάδα πιο κοντά από ποτέ και ήταν τεράστια βοήθεια σε όλη τη χρονιά. Δεν περίμενα σήμερα για να λάβω τη χαρά τους”.

Για την αγάπη του κόσμου και αν αυτή είναι ικανή να τον πείσει να πει “ναι” στο νέο συμβόλαιο: “Δεν είναι μόνο η αγάπη. Θα κάτσω να συζητήσω με τους προέδρους και θα δούμε τι μέλει γενέσθαι. Αν γίνει η παραμονή θα το πω με τους προέδρους αλλιώς δεν θα το πω ποτέ”.

Για το σημείο που ένιωσε ότι δεν θα πετύχει τους στόχους: “Για μένα το κομβικό σημείο ήταν η ήττα από τη Φενέρ εδώ. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον Παναθηναϊκό, αλλά ήμασταν ανώτεροι. Στο 1-1 με τη Φενέρ ένιωσα ότι βρήκαν τον τρόπο να μας δυσκολέψουν, δεν παίζαμε καλό μπάσκετ. Επειδή ήξερα την έδρα εκεί, άρχισα να σκέφτομαι μήπως δεν τα καταφέρουμε και δεν θα βρεθούμε στο Final-Four”.

Για το σουτ που έχασε στον τελικό της EuroLeague: “Ήταν το ίδιο πριν δέκα μέρες. Είναι διαφορετικό να έχεις την μπάλα 20 δευτερόλεπτα και διαφορετικό 2 δευτερόλεπτα. Σκέφτηκα να την πετάξω στον αμυντικό, αλλά ήρθε η βοήθεια. Το πιο κομβικό σημείο ήταν του Ροντρίγκεθ. Εκεί καλύτερα να φας δίποντο. Μας το κλέψανε. Ήταν δικό μας. Η δεύτερη φορά που το χάνω έτσι με το σουτ του Χριάπα. Εντάξει η ζωή συνεχίζεται. Τώρα πανηγυρίζουμε τους τρεις τίτλους εδώ”.

Για τον Ολυμπιακό και το αν δικαιώθηκε για την επιλογή του να επιστρέψει: “Ο σεβασμός μου στους προέδρους είναι τεράστιος. Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που βρίσκεται. Να κατακτά τίτλους και να είναι εδώ που είναι. Είτε μείνω είτε φύγω.

Δικαιώθηκα 100% για την επιλογή μου να επιστρέψω σε μια μεγάλη ομάδα που με βοήθησε να αναδειχθώ και να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό