22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Γνωρίζω πολύ καλά τη Φερεντσβάρος, στόχος η πρόκριση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Φερεντσβάρος στα play-off του Conference League και θα την αντιμετωπίσει ξανά μετά από 26 χρόνια. Ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε στο Olympiacos TV και εξέφρασε τις σκέψεις του για την μελλοντική αντίπαλο της ομάδας του.

Για την κλήρωση: «Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτή τη φάση. Τη γνωρίζω πολύ καλά τη Φερεντσβάρος. Έχει πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος ο στόχος είναι να νικήσουμε και να προκριθούμε».

Για το ζητούμενο για την ομάδα του: «Πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στην ποιότητα των παικτών και του προπονητή και όχι τόσο στα αποτελέσματα. Έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με διάφορους παίκτες που είχε η Φερεντσβάρος διότι είχα προσπαθήσει να τους πάρω στις ομάδες που ήμουν. Έχουμε τη φιλοδοξία και όλη την πρόθεση. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο».

Τα ματς είναι διπλά και θα διεξαχθούν στις 15 και 22 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και τη ρεβάνς στην Ουγγαρία.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο Conference League. Προφανώς στόχος για τον Ολυμπιακό, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση, με τη Φερεντσβάρος να είναι μία καλή ομάδα, αλλά να μην πρόκειται για κάποιο φόβητρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό