16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γνωρίζατε ότι υπάρχει σωστός τρόπος για να φάτε Pringles;

Ειδήσεις Ελλάδα

Συχνά υποθέτουμε ότι ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα είναι και ο σωστός. Ωστόσο, μερικές φορές έρχεται κάποιος για να αποδείξει ότι υπάρχουν διαφορετικοί, συχνά καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι τρόποι για να κάνεις ή να…φας κάτι.

Στις μέρες μας, η πλειοψηφία έχει αντικαταστήσει την παραδοσιακή αναζήτηση στο Google με ατελείωτες ώρες scrolling στο Tik Tok.

Το αγαπημένο app της Gen Z γενιά, μάς έχει διδάξει τόσα πολλά πράγματα -από μυστικά στυλ, και χιουμοριστικά challenges μέχρι συνταγές και μυστικά καθαρισμού για το σπίτι.

Αυτή τη φορά ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη του TikTok @cookinhungry αποκάλυψε τον σωστό τρόπο για να φάτε τα πολύ αγαπημένα πατατάκια Pringles.

Unsplash

Σύμφωνα με τον TikToker, οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε Pringles με τον ίδιο τρόπο που τοποθετούνται στο σωληνάριο, από την εταιρεία παραγωγή τους.

Ωστόσο, αποκάλυψε ότι για να απολαύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα Pringles, αρκεί να αναποδογυρίσεις το τραγανό μέρος έτσι ώστε η πάνω πλευρά να είναι στη γλώσσα σου, καθώς το άρωμα είναι κυρίως στην κορυφή.

«Αν αναποδογυρίσετε ένα Pringle, μπορείτε πραγματικά να νιώσετε όλα τα καρυκεύματα από αυτήν την πλευρά», είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό