20 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γλύτωσε τα χειρότερα ο Ντραγκόφσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός για μία εβδομάδα θα μείνει ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, έπειτα απ’ τις ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (3-1). Έτσι, θα είναι διαθέσιμος για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (31/03).

Ο Πολωνός κίπερ του «τριφυλλιού» ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις, μόλις, στο 7′ του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και αποχώρησε, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίρνει τη θέση του. Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη ανησυχία στο «πράσινο στρατόπεδο», για την πορεία του. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρό.

Έτσι, ο Ντραγκόφσκι θα απουσιάσει μία εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό να μην επηρεάζεται, αφού ακολουθεί διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 31 Μαρτίου, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τον ίδιο να είναι πανέτοιμος, αφού, ήδη, κάνει θεραπείες.

Ο πορτιέρε των «πρασίνων» βρίσκεται δανεικός, απ’ την Σπέτσια κι έχει καταγράψει 10 συμμετοχές. Απ’ αυτές έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του τις 5, δεχόμενος 10 γκολ στις υπόλοιπες (2 ανά παιχνίδι). Έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει πληρώνοντας την οψιόν 3.5 εκατομμυρίων, που του έχει βάλει η ιταλική ομάδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό