20.2 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γλύτωσε η Ίντερ με γκολ στο 93′ και χαμένο πέναλτι της Βερόνα στο 100′

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ίντερ γλύτωσε από τα… δόντια του λύκου και νίκησε με 2-1 την Βερόνα σε ένα ματς-θρίλερ. Σκόραρε ο Νταβίντε Φρατέζι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τόμας Ανρί αστόχησε σε πέναλτι στο 10ο και κάπως έτσι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Serie A στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, αφού ο Χένρικ Μικιταριάν τροφοδότησε υπέροχα τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 και για το 16ο γκολ του φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ κανείς άλλος δεν έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Η Βερόνα δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τόμας Ενρί στο 74′ και το φινάλε έμελλε να είναι δραματικό. Σε μία φάση διαρκείας στο 90+3′, ο Αλεσάντρο Μπαστόνι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας. Στη συνέχεια, η ασταθής επέμβαση του Μοντιπό έδωσε την ευκαιρία στον Φρατέζι να σκοράρει και να χριστεί «ήρωας» για την Ίντερ.

Η τελευταία στιγμή του αγώνα ήρθε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, κι ενώ η Βερόνα είχε μείνει νωρίτερα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάρκο Λάζοβιτς (90+5′). Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Ανρί ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η Ίντερ έτσι ανέβηκε στους 48 βαθμούς και είναι στο +5 από την 2η Γιουβέντους, αλλά με ένα παιχνίδι παραπάνω, ένα μήνα σχεδόν πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Τζουζέπε Μεάτσα» (04/02).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό