22.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Γλίτωσε τη «ζημιά» ο Σενγκέλια αλλά… αμφίβολος για το παιχνίδι με Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Ζαλγκίρις (01/03, 20:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Πειραιώτες έχουν καλή ψυχολογία ένεκα των συνεχόμενων νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη και με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη. Παρόλα αυτά, οι μέρες ξεκούρασης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, καθώς τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για μια ακόμα φορά.

Παρά τα όποια προβλήματα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Σε περίπτωση που φύγουνε από το Κάουνας με το «διπλό», οι Πειραιώτες θα έχουν 4 διαδοχικές νίκες στη Euroleague και θα πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι με Βίρτους και Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ.

Η Μπολόνια που κατάφερε να κερδίσει τη Βαλένθια στην έδρα της, είδε τον Σενγκέλια να τραυματίζεται. Ευτυχώς για την ιταλική ομάδα, ο Γεωργιανός δεν έχει κάτι σοβαρό, με τις εξετάσεις του να δείχνουν διάστρεμμα. Μοναδικό ερωτηματικό είναι, αν θα μπορέσει να είναι έτοιμος σε μία βδομάδα και να μπορέσει να ταξιδέψει στον Πειραιά για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό