22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γκραν Κανάρια: Στα δικαστήρια με την Γαλλική Ομοσπονδία για τον τραυματισμό του Αλμπισί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γκραν Κανάρια θα κινηθεί δια της νομικής όδου απέναντι σε FIBA και Γαλλική Ομοσπονδία, εξαιτίας του τραυματισμού του Άντριου Αλμπισί.

Όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος από τις Κανάριες Νήσους, η Γαλλική Ομοσπονδία ήταν ενήμερη σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο έμπειρος πλειμέικερ αλλά και τις πιθανότητες που υπήρχαν για υποτροπή, παρ’ όλα αυτά τον κάλεσε κανονικά στο «παράθυρο».

Ο 32χρονος γκαρντ πήγε στην Εθνική Γαλλίας, αλλά δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά ματς, καθώς συνέχισε να έχει ενοχλήσεις κατά την διάρκεια των προπονήσεων, με αποτέλεσμα να χειροτερέψει εν τέλει η κατάσταση του και πλέον τίθεται νοκ-άουτ για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Ο ισπανικός σύλλογος ενημέρωσε την Γαλλική Ομοσπονδία αλλά και την FIBA πως θα κινηθεί δια της νομικής οδού, θεωρώντας πως φέρουν ευθύνη για το γεγονός πως η πορεία του παίκτη δεν βελτιώθηκε, αντιθέτως χειροτέρευσε και αναμένεται να ζητήσει αποζημιώσεις.

Πλέον ο Αλμπισί θα ακολουθήσει νέο γύρο αποκατάστασης, με την επιστροφή του στην δράση να παίρνει παράταση. Έχει να αγωνιστεί από τις 13 Νοεμβρίου και το ματς με την Μπασκόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό