23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκολ σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων με το στήθος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Φλουμινένσε θέλουν να κλείσουν το 2023 με έναν πολύ σπουδαίο τίτλο. Οι δύο ομάδες, παίζουν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων.

Η Σίτι είχε πάρει το Champions League, ενώ η «Φλου» το Copa Libertadores. Οι «πολίτες» πολύ νωρίς στο ματς (στα 40 δευτερόλεπτα) είχαν ανοίξει το σκορ με τον Χουλιάν Άλβαρες.

Τα social media είχαν πάρει… φωτιά μετά το τέρμα του, μιας και σκόραρε με το στήθος, κάτι που είχε κάνει και ο συμπατριώτης του, Λιονέλ Μέσι, το 2009 στον τελικό παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων με αντίπαλο την Εστουντιάντες.

Βέβαια, ο νεαρός Αργεντινός, εκτός από αυτό το ιδιαίτερο γκολ, κατάφερε να φτάσει σε ένα εξαιρετικό ρεκόρ, το οποίο μόλις δύο σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει.

Συγκεκριμένα, μετά τους Ντίντα και Καφού, ο Άλβαρες έγινε ο τρίτος παίκτης που έχει καταφέρει να κατακτήσει το Champions League, το Copa Libertadores, το Champions League, το Μουντιάλ, το Copa America και το Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Para cualquier jugador de elite, ganar tan solo uno de estos 5 trofeos los deja en la historia para siempre. Dida, Cafú y JULIÁN ÁLVAREZ ganaron los TODOS

🏆 Copa Libertadores ✔️🏆 Champions League ✔️🏆 Copa del Mundo ✔️🏆 Copa América ✔️🏆 Mundial de Clubes ✔️

🖌️… pic.twitter.com/LQymEDfMvY

— Diario Olé (@DiarioOle) December 22, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό