20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκολ Λυκογιάννης, όνειρα για «αστέρια» η Μπολόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπολόνια πραγματοποιεί μία καταπληκτική σεζόν στην Ιταλία και είναι από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Για την 30η αγωνιστική της Serie A, υποδέχθηκε τη Σαλερνιτάνα, σε ένα παιχνίδι με έντονο ελληνικό στοιχείο. Από πλευράς γηπεδούχων ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης και για την ομάδα από το Σαλέρνο ο Μανωλάς και ο Πασαλίδης.

Ο Λυκογιάννης που αγωνίστηκε βασικός, μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 3-0. Η Μπολόνια έφτασε τους 57 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση και το -2 από την 3η Γιουβέντους. Προφανώς ο μεγάλος στόχος είναι η τετράδα, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν.

O 30χρονος αριστερός μπακ, έκανε δηλώσεις μετά το ματς, μίλησε για τον ανταγωνισμό στην ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να μείνει και τη νέα χρονιά στην Μπολόνια, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Διαβάστε όσα είπε:

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με το γκολ μου. Ο ανταγωνισμός; Είναι πάντα καλός, όσοι δεν παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι, πάντα προπονούμαι στο μάξιμουμ και ευγνωμονώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα».

Για το αν θέλει να παραμείνει στην Μπολόνια: «Πάρα πολύ. Λήγει το συμβόλαιό μου και ο μάνατζερ μου το σκέφτεται αυτό. Στο μεταξύ, εγώ σκέφτομαι να παίζω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό