25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Γκολ και ασίστ ο Ντεσπόντοφ για τη Βουλγαρία, πρόκριση στο 90+7 για Ουγγαρία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Βουλγαρίας, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε στο φινάλε. Γκολ από τα «11» βήματα, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά και μία ασίστ για τον επιθετικό του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως δύο ασίστ του Ντόμινικ Σομποσλάι της Λίβερπουλ χάρισαν στην εκπνοή του αγώνα την πρόκριση στην Ουγγαρία για το EURO 2024!

Η Ουγγαρία είχε προηγηθεί στη Σόφια στο 10ο μόλις λεπτό, με τον Μάρτιν Άνταμ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ασίστ του Ντόμινικ Σομποσλάι. Έπειτα, ανέλαβε έργο ο… Ντεσπόντοφ, ο οποίος σέρβιρε με ωραία πάσα την ισοφάριση για τον Σπας Ντέλεφ (24′). Ο Βαλεντίν Άντοφ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στο 37ο λεπτό, ενώ και οι αντίπαλοί τους έμειναν με 10 παίκτες στο 57ο, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που αντίκρισε ο Μίλος Κερκέζ.

Ο Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 79′ και ευστόχησε από την άσπρη βούλα (2-1), έχοντας την εντύπωση πως χάρισε τη νίκη στη Βουλγαρία. Εντούτοις, η Ουγγαρία ήταν αυτή που είχε τον τελευταίο… λόγο. Από την εκτέλεση φάουλ του Σομποσλάι, ο Άλεξ Πέτκοφ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τους «Μαγιάρους» στην τελική φάση του Euro 2024!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό