20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκολάρα ο Γιακουμάκης και συνέχεια στις νίκες για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του MLS, με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ να κάνει ένα άψογο παιχνίδι στην έδρα της κόντρα στο Ορλάντο. Ένα παιχνίδι στο οποίο, έβαλε το… λιθαράκι του ο Γιώργος Γιακουμάκης, με την ομάδα του να επικρατεί με 2-0 και να παίρνει δεύτερη διαδοχική νίκη.

Ο Λομπανίτζε μόλις στο 9′ λεπτό, είχε ανοίξει το σκορ για την Ατλάντα. Οι γηπεδούχοι αν και δέχθηκαν κάποιες φάσεις από το Ορλάντο, είχαν δείξει… απροσπέραστη αμυντικά και το «κερασάκι στην τούρτα», ήρθε από τον Γιακουμάκη στο 71′. Ο Έλληνας επιθετικός, υποδέχθηκε την μπάλα εκτός περιοχής και με έναν «κεραυνό» με το δεξί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ του.

Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του διεθνή φορ σε 3 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και βρίσκεται μαζί με τους Λουίς Σουάρες και Ντέγιαν Γιόβελιτς, στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Σε σχέση με τους άλλους δύο επιθετικούς, ο Γιακουμάκης έχει παίξει λιγότερα ματς, μιας και ο Σουάρες έχει 5 εμφανίσεις και ο Γιόβελιτς 4.

Προφανώς οι εμφανίσεις του 29χρονου δεν περνάνε απαρατήρητες και από τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος ξέρει πως μπορεί να ποντάρει σε έναν έμπειρο και φορμαρισμένο επιθετικό, ενόψει του απαιτητικού αγώνα κόντρα στο Καζακστάν για το Nations League σε μερικά 24ωρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό