20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκολάρα με κεφαλιά ο Μπενζεμά… αλλά σε λάθος εστία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ευρώπη για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας και να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Μπορεί η σχέση του με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να μην ήταν καλή και το μέλλον του Γάλλου στην ομάδα να ήταν αβέβαιο, ωστόσο οι Σαουδάραβες προτιμήσανε να… επενδύσουνε στον πολύπειρο φορ και κάνανε αλλαγή προπονητή.

Ο Μπενζεμά ακόμα και και στα 36 του, δείχνει ότι έχει ακόμα άμεση σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Μόνο που στο παιχνίδι της ομάδας του με τη Ναβμπαχόρ για το Champions League Ασίας, σημάδεψε… λάθος εστία με εντυπωσιακό τρόπο. Μετά από φάουλ που κέρδισε η αντίπαλη ομάδα, ο Γάλλος πήδηξε να πάρει την κεφαλιά για να απομακρύνει την μπάλα, ωστόσο έστειλε την μπάλα στην εστία της Αλ Ιτιχάντ με «εντυπωσιακό τρόπο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που όσο αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία ο Μπενζεμά πέτυχε αυτογκόλ. Είχε σκοράρει στο τέρμα της ομάδας του στις 20 Οκτωβρίου και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλ-Τααβόν, μόνο που τότε, είχε «εξιλεωθεί», μιας και είχε βρει και κανονικά δίχτυα. Αρκετά άτυχος ο Μπενζεμά, ο οποίος ωστόσο, παραμένει ένα… μεγάλο πρόβλημα για τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό