18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γκιέργκια: «Απολογούμαι για το φάουλ στον Αγραβάνη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Άξιζε την νίκη. Το ματς κρίθηκε στην 1η περίοδο. Δεν μπήκαμε έτοιμοι στο παιχνίδι, δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Αυτό έλεγα στους παίκτες μου όλη την εβδομάδα. Κάναμε πολλά λάθη. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια τόσο αθλητική ομάδα, ενώ κάνεις και τόσα λάθη.

Δεχτήκαμε πόντους από τα λάθη μας και σκορ στον αιφνιδιασμό. Στο σετ παιχνίδι ήμασταν πιο αποδοτικοί, αλλά το ανοιχτό γήπεδο μας πλήγωσε. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις στην Ελλάδα, που αλλάζει συνεχώς τακτική στην άμυνά της. Όμως, είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου για 22′-23′. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς ενόψει του Eurobasket.

Θέλω να απολογηθώ και για το φάουλ του παίκτη μας, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Το είπε και ο ίδιος στα αποδυτήρια, απολογούμαι εκ μέρους του. Θα πρέπει να συνεχίσουμε».

 

Από πλευράς του, ο Πιέρ Αντουάν Ζιλέ στάθηκε στα λάθη που έκανε το Βέλγιο:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και έπρεπε να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τα ριμπάουντ. Η Ελλάδα βρήκε ελεύθερα σουτ, τα οποία εμείς χάσαμε. Θα πρέπει να μείνουμε και στα καλά μας. Παλέψαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό, απέναντι σε αυτή την ομάδα. Η Ελλάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι απόψε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό