16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γκάφα από τη Samsung: Nόμιζε ότι επαινούσε βίντεο του Galaxy S24 Ultra αλλά τελικά ήταν του iPhone 13 Pro Max

Ειδήσεις Ελλάδα

Την περασμένη εβδομάδα η Samsung άρχισε να επαινεί την ποιότητα ενός βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Χ από συναυλία της Rihanna, θεωρώντας ότι έχει τραβηχτεί από το Galaxy S24 Ultra. Η Samsung Brazil απάντησε στο βίντεο γράφοντας στα πορτογαλικά: «Μόλις ήρθα για να δείξω τη δύναμη του Galaxy S24 Ultra μου».

pic.twitter.com/lCkQyKfuE5

— Joh (@joh_masse) March 1, 2024

Σε όλο αυτό υπήρξε ένα πρόβλημα. Η συσκευή που κινηματογράφησε τη συναυλία της Rihanna δεν ήταν Galaxy S24 Ultra. Βασικά δεν ήταν καν συσκευή της Samsung. To βίντεο τραβήχτηκε από ένα iPhone 13 Pro Max και, για να το αποδείξει, το άτομο που κατέγραψε το βίντεο δημοσίευσε τα μεταδεδομένα. Το βίντεο περιλαμβάνει ψηφιακό ζουμ 10x και οπτικό ζουμ 0,5x.

Θυμίζουμε πως το το iPhone 13 Pro Max δεν διαθέτει τον φακό ζουμ περισκοπίου Tetraprism που παρέχει 5x οπτικό ζουμ στο iPhone 15 Pro Max.

Μέχρι τη δημοσίευση των μεταδεδομένων, δεν πίστευαν όλοι ότι ένα iPhone, ειδικά μια μονάδα δύο ετών, βρισκόταν πίσω από βίντεο. Ο χρήστης του Χ “thetech_wiz” έγραψε σχετικά: “Ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο iPhone 13 Pro Max έχει πυροδοτήσει συζητήσεις μεταξύ των θαυμαστών των τηλεφώνων (Samsung & iPhone), με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι πρέπει να έχει γυριστεί σε ένα Samsung S24 Ultra λόγω της ποιότητάς του ζουμ. Ο βιντεογράφος έχει καταρρίψει αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά οι θαυμαστές της Samsung εξακολουθούν να είναι σε δυσπιστία. Αυτό απλώς λέει πολλά για το πόσο ισχυρές απόψεις, προκαταλήψεις και πίστη στην επωνυμία θα μπορούσαν να θολώσουν την κρίση κάποιου!!”.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό