20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκάζι: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα των πυροβολισμών από κάμερες ασφαλείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρία νέα βίντεο ντοκουμέντα από τους Πυροβολισμούς στο Γκάζι φέρνει στο φως το flash.gr.

 Στα βίντεο αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι σταμάτησαν τα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για την κίνηση που προκάλεσαν και το ότι όλοι παρακείμενοι πολίτες είχαν στραμμένη την προσοχή πάνω τους και με απόλυτη η ψυχρότητα αλλά και η «εμπειρία», αφού κατέβηκαν από μετά από ένα σύντομο κι έντονο διαπληκτισμό, ο ένας εκ των δύο, φαίνεται που πυροβολεί κατά της παρέας των τριών Κρητικών.

Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα του flash.gr: 

  Στη συνέχεια επιστρέφουν με απόλυτη «ηρεμία» στο όχημά τους, ενώ ο συνοδηγός αφαιρεί την πινακίδα και την παίρνει μαζί του μέσα στο όχημα.

 

«Τυχερός που ζω» – Όσα ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό ο 28χρονος Κρητικός

Στην Κρήτη έφτασε, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) ο μικρός αδερφός του βαριά τραυματισμένου από το μακελειό στο Γκάζι, Γιάννης.

Ο Γιάννης, ήταν στην παρέα των Κρητικών που πυροβολήθηκαν από τους «πιστολέρο» το πρωί του Σαββάτου ενώ, ο αδερφός του, Δημήτρης, είναι το θύμα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το Zarpanews, ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια. Ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα, ενώ ο τρίτος της παρέας, Φραγκίσκος, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη γνάθο.

«Τυχερός που κατέληξα ζωντανός»

Μιλώντας στο Κρήτη TV ο Γιάννης ανέφερε πως, «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό