18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιώργος Τόλιος: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή, ο Γιώργος Τόλιος που αποτέλεσε ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες». Ο γνωστός ντράμερ που είχε διανύσει πολλά χιλιόμετρα στη μουσική σκηνή, έσβησε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με μια ανάρτηση στα social media η Μαρίνα Αγγελάκη που βρισκόταν στο στενό περιβάλλον του μουσικού.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του Γιώργου Τόλιου, ο οποίος ζούσε στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνοντας στους θαυμαστές του ότι πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Γιώργος Τόλιος: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του συγκροτήματος «Τρύπες»

Όσα έγραψε:

Μια που έχω μάτια μια που αναπνέωΌταν υπάρχουνε τα φύλλα και φυσάειΌταν ζεσταίνω ότι παγώνειΚαι αγναντεύω το επόμενο νησίΚι έχω στη τσέπη χρυσά κομμάτιαΌσες περάσαν από πίσω μου εικόνεςΚι όλα τα λόγια που μ’ ομορφύνανΌσες φορές ήρθε με χάιδεψε η σιωπήΓι αυτό ζητάω ότι υπάρχειΚαι τρεμοσβήνει κι απ’ το πιο αθώο βλέμμαΓι αυτό ζητάω ότι πονάειΚαι λυσσασμένο μες τα βάθη μου γυρνάΓιατί το ξέρω πίσω απ’ την σκόνηΣτέκονται γίγαντες που ορίζουν την σιωπή τουςΒουτάν στο μάτι κάθε χειμώναΚαι περισσεύουνε για όπου χρειαστείΜια που έχω μάτια μια που αναπνέωΌταν υπάρχουν το φεγγάρι κι η σκιά σουΣαν αγκαλιάζω κάθε αγκάθιΓδέρνω την άκρη απ’ το όνειρο κι αργείςΚι έχω σχεδία, έχω πανί μουΌσα σκοτάδια μου τα φώτισε η αλήθειαΚι όσους φιλήσαν νεκρούς θεούς τουςΚι ύστερα κάνανε την πρώτη προσευχήΓι αυτό ζητάω ότι υπάρχειΚαι ανατριχιάζει πριν σκεφτώ να το αγγίξωΓι αυτό ζητάω ότι πονάειΣτο άδειο χέρι ένα άλλο χέρι να σβηστείΓιατί το ξέρω πίσω απ’ την σκόνηΧάνετε ο ήλιος ξημερώνει πάντα βράδυΣπάζουνε όλα μισά κομμάτιαΣβήνει το χνώτο τους και έχουν ξεχαστεί

Του Γιώργου, Αέρας…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό