21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γιώργος Μελισσανίδης: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του Σίσσυ Κωνσταντινίδου στο γήπεδο της ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 του Βόλου στην κατάμεστη «Opap Arena», για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, κι έτσι έκοψε πρώτη το νήμα στον φετινό «μαραθώνιο» της Super League, κατακτώντας τον τίτλο μετά από πέντε χρόνια.

Στις VIP κερκίδες του OPAP Arena βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Μελισσανίδης με τη σύζυγό του Σίσσυ Κωνσταντινίδη, οι οποίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη συνοδευόταν από την κομψή σύζυγό του με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά της Αττικής, στο Πόρτο Ράφτη με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είναι καλή φίλη του εφοπλιστή.

Να θυμίσουμε ότι η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη, έχει σπουδάσει φαρμακευτική και εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Για τον λαμπερό γάμο με τον εφοπλιστή, η Σίσσυ Κωνσταντινίδη είχε επιλέξει ένα υπέροχο custom-made νυφικό  από τον Βρεττό Βρεττάκο, εμπνευσμένο  από την τεχνική « faberge», ένα haute couture νυφικό  γλυπτό, κεντημένο  με ανάγλυφα  γαλλικά  μοτιφ, από πέντε διαφορετικά είδη  δαντέλας, κεντημένο με κρυστάλλινες  πέρλες  και γυάλινες διάφανες  Swarovski πέτρες.

Το υπέροχο  νυφικό  ολοκληρώθηκε  με δύο κεντητα  χειροποίητα  γάντια  με μοτίβα από mix γαλλικής και κορδονέ δαντέλας, το μεταξωτό  πέπλο τεσσάρων μέτρων  διακοσμημένο με πέρλες και λεπτομέρειες  από την ίδια δαντέλα  του νυφικού  της.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό