20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιώργος Λιβάνης: «Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εξομολόγηση αγάπης του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη

28
SHARES

Ο Γιώργος Λιβάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ανδρομάχη για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί κάτι ερωτικό για την Ανδρομάχη γιατί τη γνώριζα σε φιλικό επίπεδο και επειδή ο καθένας διατηρούσε άλλες σχέσεις. Εγώ δεν μπορούσα ούτε να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια ποτέ»

«Έφτασε λοιπόν ο χρόνος να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και έτσι λοιπόν βγάλαμε και το τραγούδι γιατί είμαστε μαζί και θεωρώ πως θα είμαστε για πολλά χρόνια μαζί»

Ο Γιώργος Λιβάνης προχώρησε σε μια εξομολόγηση τότε για την Ανδρομάχη: «Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

«Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό