30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γιώργος Λαμπάτος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, προκειμένου να χειρουργηθεί στο ισχίο. Μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υγεία του αλλά και για τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε γιατί δεν έχω κάτι μαζί του. Και αυτό που έκανα από μέρους μου και μίλησα, ήταν μια διαρκής αγωνία να τονίσω ότι είμαι εδώ και υπάρχω ακόμα. Με χρησιμοποίησαν αρκετά στη δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια τα έβγαλα χωρίς να μπορώ να εργάζομαι. Έχει βγει η απόφαση» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Είναι κατασχεμένοι οι λογαριασμοί μου, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα μέσα. Δεν τα παίρνει δηλαδή ο άνθρωπος, απλά δεσμεύονται αυτά τα 500 ευρώ και είναι στο όνομά του. Δεν έχει πάει ο άνθρωπος να τα πάρει. Δεσμεύονται και δεν μπορώ να τα παίρνω εγώ. Ο Μάρκος μπορεί να κάνει ανάκληση. Θα ζητήσω συγγνώμη για αυτά που είπα και δεν έχω κάτι με τον Μάρκο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ζει σε ένα διαμέρισμα 15 τετραγωνικών

Ο Γιώργος Λαμπάτος ζει σε συνθήκες φτώχειας σε ένα διαμέρισμα 15 τετραγωνικών. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Espresso, παρουσίασε γλαφυρά τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνει και το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Τόνισε μεταξύ άλλων: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα, είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό