19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιώργος Αυτιάς: Στην Ευρώπη θα δώσω μάχη για τον κόσμο, όπως έκανα και στην εκπομπή 

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι την  «επαφή» με τον Γιώργο Παπαδάκη για την σημερινή τηλεοπτική συνάντησή τους, την έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός

Για την συγκινητική, τηλεοπτική συνάντησή του σήμερα με τον Γιώργο Παπαδάκη – στον αέρα μαζί μετά από 21 χρόνια – αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, μίλησε στην εκπομπή Fay’s time ο Γιώργος Αυτιάς

«Ο Γιώργος Παπαδάκης μου άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ, δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας. Η σημερινή συνάντηση ήταν το τέλος μιας παράλληλης διαδρομής» είπε ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, την «επαφή» την έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , που λίγο πριν την συνάντηση με τον Γιώργο Αυτιά στο Μαξίμου για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, έδινε συνέντευξη  στον Γιώργο Παπαδάκη. 

«Γιώργο, έχω κάτι για σένα, του είπε. Ο Γιώργος περίμενε το σκυλάκι του πρωθυπουργού αλλά άνοιξε η πόρτα και μπήκα εγώ» είπε ο Γ. Αυτιάς. 

Οσον αφορά στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής – και τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι στην πρόταση του πρωθυπουργού, ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε: 

«Έγινε τώρα γιατί πάμε σε μια δύσκολη 5αετια στην Ευρώπη, ειδικά όσον αφορά θέματα οικονομίας – αυτό ξέρω να κάνω και για την οικονομία θα δώσω μεγάλη μάχη για τον κόσμο, όπως έκανα και μέσα από την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια » 

«Τώρα αισθάνομαι ώριμος για αυτή τη θέση. Στην Ευρώπη ψηφίζεται το 90% των νόμων που έρχονται εδώ, γιατί να μην είμαστε εκεί να κάνουμε πράγματα, να προλάβουμε πράγματα; Τώρα νιώθω ότι μπορώ να το κάνω, να είμαι στο ευρωκοινοβούλιο, να δοθεί εκεί η μάχη» είπε. 

Τέλος τόνισε: «Ό,τι και να γίνει στο τέλος, θα νιώθω ότι έχω κάνει το καθήκον μου απέναντι στον κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό