18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος:«Θέλω το παιδί να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” του Open, ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το μωρό που περιμένει μαζί με την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση.

Εκτός από την αγωνία και την ανυπομονησία του να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας μοιράστηκε, με το τηλεοπτικό κοινό και ποια στοιχεία θα ήθελε να πάρει το μωράκι από την Δήμητρα Βαμβακούση για την οποία μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια:

«Μπορεί να δω μεγαλώνοντας πως κάποια στοιχεία μας τα έχει πάρει ήδη. Θέλω το παιδί μας να πάρει τα μάτια και την ψυχή της Δήμητρας. Θα ήθελα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Πρέπει να του δείξεις τον τρόπο, να το αγαπάς και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά» είπε και συνέχισε:

 «Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο πώς το αγαπάς και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει στη ζωή του απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό