22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γιούτα Λίρνταμ: Η πιο εντυπωσιακή πατινέρ στον πλανήτη «τρελαίνει» το Ιnstagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιούτα Λίρνταμ: Η πιο εντυπωσιακή πατινέρ στον κόσμο είναι 24 ετών, κατάγεται από την Ολλανδία και μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως

Μία από τις πολλά υποσχόμενες εκπροσώπους του πατινάζ στον πλανήτη είναι η Γιούτα Λίρνταμ από την Ολλανδία που πριν απο λίγους μήνες στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 1.000 μέτρα για δεύτερη φορά στην καριέρα της στο ISU World Speed Skating Championships 2023 στην πατρίδα της, στο Χερενφέιν. Η πρώτη ήταν πέρυσι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση.

Από το 2018, που ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το πατινάζ ταχύτητας -το 2017 στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα Juniors- έχει κερδίσει τόσο στα 1000μ. όσο και στο ομαδικό χρυσά και ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος είναι όμως και μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα και έγινε ακόμη γνωστή όταν το 2022 μπήκε στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.Συγκεκριμένα, το περιοδικό Maxim τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη για το 2022.

«Έπαιζα χόκεϊ για οκτώ χρόνια. Το απόλαυσα, αλλά ποτέ δεν ήμουν τόσο της ομάδας. Μου αρέσει η ατομική πλευρά του πατινάζ», είχε δηλώσει σε συνέντευξη με αφορμή τη συμμετοχή της στο Πεκίνο.Εκτός όμως από μία σπουδαία αθλήτρια, που το μέλλον της ανήκει, έχει αποκτήσει ορκισμένους φαν και λόγω της εμφάνισής της, καθώς χαρακτηρίζεται από τα μίντια και ως μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του χώρου.

Με ύψος 1,80, γαλάζια μάτια και ξανθά μαλλιά η Γιούτα Λίρνταμ που πήρε το όνομά της από τη Γερμανίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Γιούτα Μιούλερ θα μπορούσε πολύ άνετα να διαπρέπει στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Οι υπεύθυνοι του οίκου Dior μάλλον συμφωνούν και την περασμένη άνοιξη της πρότειναν να γίνει ένα από τα πρόσωπα του οίκου, λανσάροντας sportswear κομμάτια από τη συλλογή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό