22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους 1-2: Ανατροπή με Βλάχοβιτς και πάντα στην 4η θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

SERIE A

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
09.04.2022 | 23:40

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο “Θεράμικα”, Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο Κάλιαρι από την ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, όμως έκανε την ανατροπή, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ που την κρατά στην 4η θέση της Serie A.

Η Γιουβέντους άφησε πίσω της την ήττα στο Derby d’ Italia από την Ίντερ την προηγούμενη εβδομάδα και με ανατροπή έφυγε με τη νίκη 2-1 από τη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι για την 32η αγωνιστική της Serie A, διατηρώντας την 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και κοίταξαν στα μάτια τους “μπιανκονέρι”. Παίζοντας με 3-5-2 και τον Μπάμπη Λυκογιάννη στα αριστερά, επιχείρησαν να απειλήσουν στην κόντρα και το κατάφεραν στο 10′, βρίσκοντας το γκολ με τον αρχηγό τους, Ζοάο Πέντρο.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει κι έστειλε κι αυτήν την μπάλα στα δίχτυα με τον πρώην μπακ της Κάλιαρι, Λορέντζο Πελεγκρίνι, ο οποίος δεν πανηγύρισε και λόγω της πρώην ομάδας του αλλά και επειδή τελικά το γκολ δεν μέτρησε λόγω χεριού. Εν τέλει, η ισοφάριση ήρθε στο τέλος του 1ου μέρους, όταν ο Χουάν Κουαδράδο βρήκε με σέντρα τον Ματάις ντε Λιχτ κι αυτός με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 2ο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν μια ταχύτητα και έκλεισαν τους Σαρδήνιους στο γήπεδό τους. Οι τελικές συνέχισαν να είναι με το μέρος των παικτών του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και στο 75′ μια κάθετη του Πάουλο Ντιμπάλα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς έφερε το γκολ της ανατροπής από τον Σέρβο, που κρατά την ομάδα του στην 4η θέση.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Τα highlights

Ίντερ – Βερόνα 2-0

Έμπολι – Σπέτσια 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

σχετικα αρθρα

Ίντερ – Βερόνα 2-0: Έκανε το καθήκον της στην κούρσα του σκουντέτο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό