20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιοβάνοβιτς: «Το παραμικρό λάθος τιμωρείται, σημαντικό το γκολ που πετύχαμε» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και τα οποία σε τέτοια παιχνίδια τιμωρούνται, αλλά επισήμανε πως είναι σημαντικό το γκολ του Μαντσίνι εν’ όψει της ρεβάνς.

Ο Παναθηναϊκός με το γκολ του Μαντσίνι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έμεινε ζωντανός στην μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League παρά την ήττα με 2-1 από την Μπράγκα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Νομίζω κάναμε τα περισσότερα πράγματα καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα και τις δυσκολίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια στεκόμασταν καλά στο γήπεδο, μπορούσαμε να ελέγχουμε το ματς χωρίς να κινδυνεύουμε. Όμως είναι τέτοιο το επίπεδο αυτό που το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Ήταν σκληρό το 2-0 για μας στο δεύτερο ημίχρονο όμως σίγουρα είναι καλό που επιμείναμε και μειώσαμε σε 2-1.

Είναι σημαντικό αυτό το σκορ αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα, είναι καλό σκορ για αυτή. Αλλά και από την πλευρά μας σίγουρα θα προσπαθήσουμε περισσότερο να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι, να περιορίσουμε τον αντίπαλο και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό