17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιενς Λέμαν, το αλυσοπρίονο που του… κόστισε 420 χιλ. ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Με πρόστιμο ύψους 420 χιλ. ευρώ πλήρωσε τις συνέπειες των πράξεων του, ο πρώην τερματοφύλακας Γενς Λέμαν. Έντονη ήταν η διαμάχη που είχε με έναν γείτονά λόγω του γκαράζ που του είχε κόψει την θέα από την βίλα του. Παρά την δυσαρέσκεια του Γερμανού, ο γείτονας του συνέχισε τις εργασίες κανονικά και εκείνος αποφάσισε να του το καταστρέψει με ένα αλυσοπρίονο. 

Ο Λέμαν κρίθηκε ένοχος για φθορά ιδιωτικής περιουσίας, προσβολή και προσπάθεια απάτης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσει 210 ημερήσια πρόστιμα 2.000 ευρώ, που ισοδυναμούν συνολικά με 420.000 ευρώ.

Στις αρχές υπερασπίστηκε ότι έχει κενά μνήμης και οι κατηγορίες αποτελούσαν απόπειρα δυσφήμισης. Ο δικαστής όμως δεν τον αθώωσε καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές. 

Το 2016 πλήρωσε πρόστιμο 40.000 ευρώ για εγκατάλειψη σε ατύχημα ενώ ένα χρόνο μετά πλήρωσε πρόστιμο ύψους 170 χιλιάδων ευρώ για φοροδιαφυγή. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Το 2021 ο Γενς Λέμαν απολύθηκε από την Χέρτα Βερολίνου λόγω κατηγορίας για ρατσιστική επίθεση στο πρόσωπο μαύρου ποδοσφαιριστή. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό