25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Για το 4/4 ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με… γιορτινό pre-game

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Πέμπτη (28/12, 21:15) τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague και στοχεύει στη 4η διαδοχική νίκη που θα τον «στρογγυλοκαθίσει» στην 4η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, η «πράσινη» ΚΑΕ συμβαδίζει με το… γιορτινό κλίμα που επικρατεί και ετοιμάζει ένα pre-game γεμάτο δώρα!

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το δύσκολο και απαιτητικό τους πρόγραμμα με τις τρεις σερί εκτός έδρας αναμετρήσεις και κατάφεραν να πανηγυρίσουν ισάριθμες νίκες. Βιλερμπάν, Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο και τώρα… Ερυθρός Αστέρας! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επιθυμεί να κλείσει το 2023 με τον ιδανικό τρόπο και να επικρατήσει απέναντι στους Σέρβους.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διατηρηθεί δεδομένα στην 4η θέση της βαθμολογίας της Euroleague, στην οποία ισοβαθμεί προσωρινά με… έξι ομάδες (Μονακό, Παρτίζαν, Φενερμπαχτσέ, Βαλένθια, Μπασκόνια, Μακάμπι Τελ Αβίβ)! Η «πράσινη» ΚΑΕ παράλληλα προετοιμάζει… εκπλήξεις σε όσους θα παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ, οι οποίες θα ξεκινήσουν αρκετά πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Όσοι έχουν εισιτήριο θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι «Χαμένου Θυσαυρού» και θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα πολύ μεγάλο δώρο, σε ένα event που θα αρχίσει από τις 18:15 (τρεις ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού). Επιπλέον, από τις 18:30 θα «παίζει» στο Christmas Castle στο ΟΑΚΑ η παράσταση «Το Καρναβάλι των ζώων», από το διασημότερο μουσικό παραμύθι που έχει γραφτεί για παιδιά.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης υπάρχει φυσικά και το «Post Game Private Meet & Greet Sessions», στα οποία ο κόσμος έχει την ευκαιρία μέσω της αγοράς αυτού του πακέτου να συζητήσει με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ανακαινισμένο VIP Lounge στο ΟΑΚΑ, με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ποτό, αλλά και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό