19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Για την άτυπη ρεβάνς η ΑΕΚ και την κορυφή της βαθμολογίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά στον Α’ Γύρο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκείνη ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ομάδες, όμως, είχαν παρελθόν τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος, όσο και στη μοναδική παρουσία της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική το 2013-14.

Συνολικά είχαν αναμετρηθεί έξι φορές, με την ΑΕΚ να έχει δύο νίκες για τους αγώνες πρωταθλήματος και τρεις για τις συναντήσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ η Κηφισιά έχει πάρει μια ισοπαλία 1-1 στις 23 Δεκεμβρίου 2021 στη ρεβάνς του Κυπέλλου μετά την ήττα της με 4-0 στο πρώτο ματς.

Η Κηφισιά σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Super League στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με το Βόλο. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη λευκή ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και το δεύτερο ματς που δεν δέχθηκε τέρμα αυτή τη σεζόν. Στο 0-0 είχε μείνει και στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Η τελευταία φορά που είχε αντιμετωπίσει νεοφώτιστη ομάδα στη Super League η ΑΕΚ ήταν το 2019-20, όταν σημείωσε δύο νίκες επί του Βόλου –με 3-2 εντός έδρας και 3-1 στη Μαγνησία.

Η αμέσως προηγούμενη ήταν η Λαμία, την οποία κέρδισε πρώτα στη Φθιώτιδα με 1-0 και στη συνέχεια εντός έδρας με 2-0.

– ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

– ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΓΚΟΛ: –

: slgr.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό