18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Για τα μάτια σου μόνο: 7 τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε την άνοιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα τα eyewear trends που πρέπει να ξέρεις.

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα πολύ βασικό σημείο της γκαρνταρόμπας μας. Ειδικά όταν ζεις σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με τον ήλιο να λάμπει σχεδόν κάθε μέρα, τα γυαλιά ηλίου εκτός από αξεσουάρ γίνονται και μια απαραίτητη πρακτική προσθήκη, ένα item που έχουμε συνέχεια μαζί μας στην τσάντα μας.

Και επειδή μιλάμε για ένα αξεσουάρ που φοριέται στο πρόσωπό μας η εφαρμογή του είναι ένα άκρως σημαντικό στοιχείο, εκτός από τις τάσεις που κυριαρχούν σε κάθε σεζόν. Καθώς τα fashion weeks λοιπόν εξελίσσονται, εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα αγαπημένα μας outfits, τα οποία περιλαμβάνουν και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και σου παρουσιάζουμε τα επικρατέστερα trends για τη φετινή άνοιξη. Φυσικά, αναμεσά τους εσύ θα ανακαλύψεις το αγαπημένο σου με μία μόλις ματιά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει πάντα να δοκιμάσεις τα νέα σου γυαλιά πριν αποφασίσεις να καταλήξεις.

PFW: Οι Christian Dior και Saint Laurent έκαναν την πρεμιέρα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

7 eyewear trends για την άνοιξη:

Jackie O: Τα μεγάλα, μαύρα, στρογγυλά γυαλιά της Jackie Kennedy είναι ένα διαχρονικό item που μπορείς να βάλεις φέτος στα must buys της άνοιξης. 

: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Μάσκα: Αυτά τα γυαλιά είναι από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της σεζόν, με φακό καθρέφτη και σχέδιο που θυμίζει τις μάσκες του σκι. Τολμηρό και edgy.

: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

70s vibe: Μεγάλοι φακοί, μεγάλοι σκελετοί, νneutral αποχρώσεις και ντεγκραντέ. Τα 70s θα είναι πάντα μια αγαπημένη τάση στα γυαλιά ηλίου και αποτελούν την πιο groovy επιλογή.

: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Χρώμα: Οι σκελετοί με χρώμα κάνουν αμέσως το δικό τους statement. Tο κόκκινο, το λευκό και το μπλε θα είναι σίγουρα οι καλύτερες επιλογές για αυτή την άνοιξη. Μαζί τους και το έντονο πράσινο.

: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Πολύχρωμοι φακοί: Αν φοβάσαι να μαρκάρεις το πρόσωπό σου με έναν πολύχρωμο σκελετό, βάλε στη ζωή σου τους πολύχρωμους φακούς. Το κίτρινο και το πορτοκαλί είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις.

: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Αξεσουάρ: Μία ενδιαφέρουσα προσθήκη που είδαμε φέτος είναι τα γυαλιά με μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Και εδώ αναφερόμαστε τόσο στα γυαλιά οράσεως, όσο και στα ηλίου. 

: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Y2K: Τα 00s, η πιο ισχυρή τάση των ημερών δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν και τις τάσεις των γυαλιών ηλίου. Φουτουριστικά στοιχεία και μεταλλικές λεπτομέρειες είναι το σημείο κλείδι στη συγκεκριμένη τάση.

: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό