22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Για «πλεκτάνη» μιλά ο αρχαιοφύλακας στη Νίσυρο: «Τα παιδιά με αγαπούσαν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Ηράκλειο της Κρήτης φέρεται να βρίσκεται ο αρχαιοφύλακας, ο οποίος αντιμετωπίζει καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών ηλικίας 10 έως 15 ετών στη Νίσυρο.

Όπως ανέφερε ο 50χρονος, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Live News, δεν γνωρίζει αν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον.

«Η αστυνομία γνωρίζει πού είμαι, την έχω ενημερώσει. Κανένας δεν με έχει καλέσει», ανέφερε.

«Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδος. Είναι 20-25 παιδιά τα μεγάλα, και 20-25 τα μικρά. Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά, θα καταλάβω. Όμως δεν νομίζω να δηλώσουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν και τα αγαπώ. Και το ΔΣ», είπε ο αρχαιοφύλακας.

«Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους», σημείωσε ο φερόμενος δράστης.

«Στην Κρήτη είμαι τώρα, το ξέρει η αστυνομία», είπε και πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια. Είναι μια πλεκτάνη».

Τι βρέθηκε σπίτι του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή 19/04 δύο αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Κω και ένας αστυνομικός του Τ.Δ.Μ. Κω, πήγαν στη Νίσυρο, συνοδεία μιας εκπροσώπου δικαστικής αρχής, όπου και διενέργησαν έρευνα στο σπίτι του 50χρονου, που εδρεύει στον κάτωθι χώρο του αρχαιολογικού μουσείου, καθώς από το υλικό που είχε συλλεχθεί αλλά και έχοντας βάσιμες υποψίες, έκρυβε πράγματα που έχουν σχέση με την ανακρινόμενη υπόθεση.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 τάμπλετ, το οποίο βρέθηκε μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα, μέσα στο δωμάτιο διαμονής του, καθώς και μια συσκευή καταγραφής βιντεοληπτικού υλικού από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό