31.2 C
Athens
Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2024

Για επιστροφή στις νίκες ο Παναιτωλικός στην Κρήτη, να πλησιάσει 6άδα η Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 19η αγωνιστική της Super League βρίσκει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας πίσω τους διεκδικητές του τίτλου. Η αυλαία ανοίγει το απόγευμα του Σαββάτου, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις ομάδες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεκινάει με την αναμέτρηση της Λαμίας με την ουραγό Κηφισιά, σειρά παίρνει το παιχνίδι του ΠΑΣ κόντρα στον Πανσερραϊκό στα Γιάννινα και τέλος στην Κρήτη διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους ΟΦΗ και Παναιτωλικός.

17:30 Λαμία – Κηφισιά

Η Λαμία προσπαθεί να… σκαρφαλώσει στην κατάταξη και περάσει τον Ατρόμητο (7η θέση, 23 βαθμοί) για να μπει στα play-offs. Από την άλλη, για την Κηφισιά μειώνονται οι ελπίδες για να καλυτερέψει τη θέση της, αφού βρίσκεται στο τέλος του πίνακα με 12 βαθμούς. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την ήττα 2-0 από τον Πανσερραϊκό και επιθυμούν να πάρουν τα πάνω τους με μια νίκη επί της Κηφισιάς. Από την άλλη, η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν θέλει να «σπάσει» ένα σερί τεσσάρων αγώνων, δίχως να πανηγυρίσει νίκη.

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός

Μετά από 18 αγώνες, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μαζέψει 12 βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από την 4-0 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, γεγονός που του έχει δεδομένα του έριξε τη ψυχολογία. Αυτήν θέλει να ανακτήσει κόντρα στον… φορτσάτο Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε 2-0 της Λαμίας στην προηγούμενη αγωνιστική και ταξιδεύει στα Γιάννενα για να διατηρήσει το σερί της και να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στους 18 βαθμούς που έχει μαζέψει.

20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Έντεκα σερί αγώνες χωρίς νίκη έχει ο 10ος ΟΦΗ, κάτι που θέλει να σπάσει κόντρα στον Παναιτωλικό. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες προέρχονται από δυο διαδοχικά δύσκολα παιχνίδι, απέναντι στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, και επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες. Με αυτή τη φιλοδοξία ταξιδεύει στην Κρήτη ο Παναιτωλικός, που αν φύγει με το τρίποντο θα ισοβαθμήσει με τον ΟΦΗ (17 βαθμοί).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (20/1) της 19ης αγωνιστικής της Super League:

17:30 Λαμία – Κηφισιά Cosmote Sport 2 HD

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός Novasports Prime

20:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός Cosmote Sport 1 HD

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό