16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιατρός και μαία ξέχασαν μέσα σε 28χρονη… γάζες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας όταν μια 28χρονη ασθενής προχώρησε στην καταγγελία ενός γιατρού και μιας μαίας στην Κω επειδή μετά το χειρουργείο ξέχασαν να αφαιρέσουν τις γάζες με αποτέλεσμα να νιώθει αφόρητους πόνους.

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, η 28χρονη γυναίκα προχώρησε στην καταγγελία των δυο υγειονομικών. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα kosnews24.gr, το χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο νησί της Κω. Λίγες μέρες μετά, η νεαρή κοπέλα ένιωθε δυνατούς πόνους, με αποτέλεσμα στις 27 Φεβρουαρίου να μεταβεί σε ιδιώτη γυναικολόγο για να εξεταστεί.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης που διενεργήθηκε, ο ιδιώτης γιατρός διαπίστωσε ότι στο σημείο όπου είχε χειρουργηθεί η κοπέλα είχαν ξεχαστεί μέσα στο σώμα της οι γάζες…

Στο άκουσμα της είδησης, η 28χρονη αναγκάστηκε να μεταβεί εκ νέου στο νοσοκομείο της Κω και αφού προκειμένου να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Οι γιατροί του νοσοκομείου που τη χειρούργησαν αφαίρεσαν επιτυχώς τα… ξεχασμένα αντικείμενα.

Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο, υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση του νοσοκομείου με σκοπό να λάβει απαντήσεις για το απίστευτο περιστατικό, ωστόσο το προσωπικό δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης με τη νεαρή γυναίκα να καταθέτει μήνυση εναντίον των υγειονομικών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό