19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Γιατί τον νευριάζουνε, άλλοι θα τα πληρώσουμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», είπε με νόημα η παρουσιάστρια

Με τον Γιώργο Λιάγκα και τις συχνές του διαφωνίες με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του ασχολήθηκε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ έπαιξε μέσα από την «Οδό Ζαρίφη 2» ένα συλλεκτικό απόσπασμα, με όλες τις φορές που ο δημοσιογράφος έχει έρθει σε αντιπαράθεση στον αέρα με την κ. Άννα Ζορκάδη. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η οικοδέσποινα της εκπομπής έκανε τα σχόλιά της για τις «κόντρες» των δύο συνεργατών, στον απόηχο των εκατέρωθεν σχολίων που αντάλλαξε η ίδια με τον Γιώργο Λιάγκα μέσα στην εβδομάδα.

«Γιατί τον νευριάζουνε; Άλλοι θα τα πληρώσουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε από την πλευρά του: «Τους κάλυψε τους κάτω, έχει μαλώσει με όλους και σου λέει θα πιάσω τώρα και τους πάνω». «Γιατί δεν βάζουν επάνω στην κυρία Ζορκάδη ένα ηχείο -πώς ήταν ο Mad στον Αστυνόμο Σαΐνη;- να βγαίνει και να λέει κι αυτή τα δικά της;», ρώτησε με χιούμορ στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Εν τω μεταξύ, απ’ ό,τι κατάλαβα η κυρία Ζορκάδη πρέπει να λέει άλλα από πάνω, γι’ αυτό κι εκείνος τσαντίζεται. Λέει: γίνεται στο ακουστικό παράλληλη εκπομπή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη. «Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», είπε με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη κλείνοντας το θέμα και προχωρώντας στο επόμενο απόσπασμα στη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό