18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιατί «σηκώθηκε κι έφυγε» από την παρουσίαση βιβλίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη με τίτλο «Φαινόμενο Κασσελάκη – Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας», στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, το απόγευμα της Δευτέρας 20/11.

Ο κ. Κοντιάδης ξεκίνησε τη συζήτηση, αναφέροντας ότι σκοπός της εκδήλωσης και του βιβλίου δεν είναι να ρίξει φως στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά στο πώς κάποιος άγνωστος έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Σημείωσε ακόμα στην τοποθέτησή του ότι μπροστά στην απελπισία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ από την εκλογική συντριβή τους, ο Κασσελάκης τους προσέφερε τη χαμένη ελπίδα και το ερώτημα πλέον είναι αν ο Μεσσίας θα αποδειχθεί αληθινός ή όχι.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος» είπε στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας άβολο το γεγονός ότι καλείται να συζητήσει για τον εαυτό του και την πολιτική του πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τα social media o κ. Κασσελάκης τόνισε ότι δεν αρκούν γιατί παρέχουν μια διαφάνεια που μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει εναντίον σου, «μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι ψεύτης».

Ο κ. Κασσελάκης αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Όπως ανέφερε ο κ. Κοντιάδης στην εκπομπή Action Τώρα του Action 24 o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μια προγραμματισμένη συνάντηση αμέσως μετά, αλλά είχε χρόνο και η αποχώρησή του ήταν όντως πρόωρη.

«Έφυγε ξαφνικά, απροειδοποίητα. Κάνω μια εικασία ότι ίσως η τροπή που είχε πάρει η συζήτηση να μην ήταν αυτή που επιθυμούσε και να μην ήθελε να την παρατείνει.

»Ίσως οι ερωτήσεις και κάποια από τα σχόλια που έκανα να μην του ήταν αρεστά. Τον ρώτησα για παράδειγμα, εάν από μια νομιμοποίηση των στιγμιαίων μελών περνάμε σε μια δημοσκοπική κατεδάφιση, μια διάσπαση του κόμματος και αυτή είναι μια συνθήκη στην οποία ο ίδιος να μην ήθελε ενδεχομένως να προχωρήσει την κουβέντα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ξενοφώντα Kοντιάδη στο facebook

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό