19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γιατί πρέπει να σπουδάσεις fashion management στο IST College

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μόδα είναι σίγουρα μια λαμπερή βιομηχανία με τεράστια ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων. Πέρα όμως από το δημιουργικό μέρος, κάποιος που δραστηριοποιείται στο χώρο έρχεται αντιμέτωπος και με την επιχειρηματική του πλευρά, και μάλιστα σε ένα κλάδο με μεγάλες ανταγωνιστικές πιέσεις από διεθνή brands, καλά δικτυωμένα, ριζωμένα στη συνείδηση του καταναλωτή και πολλές φορές με πολύ οικονομικές προτάσεις.

Επομένως κάποιος που θέλει να πετύχει στη βιομηχανία της μόδας χρειάζεται πλέον να διαθέτει πολλαπλά ταλέντα, γνώσεις και καθοδήγηση. Με το «Diploma in Fashion Management» του IST College, πλέον μπορεί κάποιος να αποκτήσει πρόσβαση σε πολύτιμη και άμεσα εφαρμόσιμη πρακτική γνώση ώστε, είτε έχει τη δική του επιχείρηση είτε εργάζεται στη μόδα, να πάει την καριέρα του ένα σκαλί παραπάνω.

Πώς θα με βοηθήσει το «Diploma in Fashion Management» του IST;

Θεωρητική και Πρακτική γνώση – Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Diploma in Fashion Management» του IST θα αποκτήσετε όχι μόνο τις πολύτιμες θεωρητικές γνώσεις για επιτυχημένη οργάνωση, διαχείριση, προώθηση και ανάπτυξη μίας εταιρείας μόδας αλλά και όλες τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται, μέσα από τη συμμετοχή σας σε ατομικά projects και workshops. Η επιτυχία στο κάτω-κάτω είναι ένας συνδυασμός γνώσης, στρατηγικής και εφαρμογής.

Καθοδήγηση από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής βιομηχανίας – Οι εξειδικευμένοι εισηγητές του Προγράμματος Diploma in Fashion Management καθώς ομάδα, σημαντικών και καταξιωμένων ανθρώπων στο χώρο της μόδας (Guest Speakers) φροντίζουν να λάβετε την απαραίτητη καθοδήγηση μεταφέροντας την δική τους γνώση, εμπειρία και success stories. Ανεξάρτητα από το αν ενδιαφέρεστε να εξειδικευτείτε στο ένδυμα, υπόδημα, e-shop, διοργάνωση εκδηλώσεων, διαχείριση social media κ.ά. ή εάν ήδη βρίσκεστε στη Βιομηχανία της Μόδας, οι γνώσεις, τα skills και η δικτύωση που θα αποκομίσετε θα βελτιώσει και θα ανανεώσει το επαγγελματικό σας προφίλ.

360o Θεματολογία – Παρακολουθώντας το «Diploma in Fashion Management» θα εκπαιδευτείτε σε όλες τις σύγχρονές τάσεις, θα μάθετε να οργανώνετε το σωστό για εσάς πλάνο marketing για να προσεγγίζετε με επιτυχία το κοινό σας, να παρουσιάζετε σωστά τα προϊόντα σας τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και online και να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με το κοινό σας τόσο μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας όσο και με τη διαχείριση δημοσίων σχέσεων. Ακόμη, θα αποκτήσετε επιχειρηματικές δεξιότητες όπως η ηγεσία, η «ανάγνωση» του καταναλωτικού κοινού και της αγοράς και την ικανότητα να χτίζετε το δικό σας business plan.

Δημιουργία Ταυτότητας – Σε έναν επιχειρηματικό χώρο που κυριαρχεί η ανταγωνιστικότητα, το «Diploma in Fashion Management» προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα να ξεκλειδώσει, μεθοδευμένα και στρατηγικά, την προσωπική του επαγγελματική ταυτότητα. Αν πάλι έχετε το δικό σας brand, ή θέλετε να το δημιουργήσετε από την αρχή, με την καθοδήγηση έμπειρων Fashion Experts και εισηγητών, θα έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε το δικό σας επιχειρηματικό καμβά, το πλάνο για τη λειτουργία και επιτυχία της δικής σας, μοναδικής επιχείρησης μόδας.

Ας μην ξεχνάμε ότι το σωστό Branding, προσωπικό ή εταιρικό, είναι εκείνο που εδραιώνει στα μάτια των καταναλωτών την ταυτότητα, τις αξίες, την αισθητική, την ποιότητα, το στίγμα που εσείς θέλετε να αφήσετε στο χώρο. Η μοναδικότητα πλέον καθορίζει την επιτυχία και σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στην πολυφωνία, και αυτή μπορεί πλέον να επιτευχθεί βήμα-βήμα με την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους πλέον έμπειρους επιχειρηματίες του χώρου. Με το «Diploma in Fashion Management» του IST θα αποκτήσετε όλες της γνώσεις, δεξιότητες και εργαλεία για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τη δημιουργικότητα σας #like_a_boss!

Πρόγραμμα Πιστοποιημένο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Το Diploma in Fashion Management του IST College είναι πιστοποιημένο για την ποιότητα της θεματολογίας του, τους εισηγητές του, τον τρόπο αξιολόγησης των σπουδαστών, αλλά και την ποιότητα του υλικού του, με το σχήμα Quality Training Label επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Γιατί η καριέρα σου αξίζει το καλύτερο!

Νέο τμήμα για το «Diploma in Fashion Management» ξεκινά τον Ιανουάριο και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει! Συμπλήρωσε τη φόρμα ΕΔΩ, και ένας εκπρόσωπος του IST θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.

Οι θέσεις που απομένουν είναι περιορισμένες, κλείσε τη δική σου άμεσα με προνομιακά δίδακτρα!!

Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές 210 4822222

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό