20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιατί ο ΑΟ Μυκόνου έστειλε έναν… πελεκάνο στη Marca

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Marca παρουσίασε πώς θα ήταν τα γήπεδα των ομάδων της Ευρωλίγκας σύμφωνα με τα μνημεία των πόλεών τους, με τον ΑΟ Μυκόνου να απαντά στην ισπανική ιστοσελίδα με επικό τρόπο

Το εξαιρετικό χιούμορ που διαθέτουν, αλλά και την καλώς εννοούμενη… τρέλα που κουβαλούν, έδειξαν για ακόμα μία φορά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα social media του ΑΟ Μυκόνου.

Με αφορμή το χθεσινό εξαιρετικό θέμα της «Marca» για το πώς θα έμοιαζαν τα γήπεδα των ομάδων της Ευρωλίγκας σύμφωνα με τα μνημεία των πόλεών τους, η ομάδα της Μυκόνου το… τερμάτισε.

Συγκεκριμένα, με ποστάρισμά του στο twitter, ο σύλλογος από το νησί των «ανέμων» απάντησε στην ισπανική ιστοσελίδα με επικό τρόπο, παρουσιάζοντας το δικό της γήπεδο με το σήμα κατατεθέν του νησιού, τον πελεκάνο.

Hey @MarcaBasket“Olaste lo mejor pero te perdonamos.”🤷‍♂️—-🏀🔥😂 #mykonosbc#OlympiacosBC #paobc #euroleague https://t.co/aBYz9rm8so pic.twitter.com/QXCQvR018J

— AO_MYKONOY_BC (@aom_bc) November 15, 2023

«Marca, ξέχασες το καλύτερο γήπεδο, αλλά σε συγχωρούμε!», ήταν χαρακτηριστικά μήνυμα της ΑΟ Μυκόνου με το οποίο συνόδευσε την επική αυτή φωτογραφία.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό