24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: «Δεν είμαι νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: «Δεν είμαι νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί»

Τον Γιώργο Γιαννόποουλο συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν με Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

«Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Στον χώρο της υποκριτικής μπορεί να δουλέψει ο οποιοσδήποτε».

Η τεκνοθεσία «Δεν είμαι ούτε ειδικός, ούτε νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει», είπε, ενώ για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου που δήλωσε αντίθετος με την τεκνοθεσία, αναφέρει:

«Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί. Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης «Έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι…

Δες εδώ….

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  Onlarissa.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό