20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιαμάλ: Έγραψε ξανά ιστορία, έγινε ο νεότερος που παίζει με την Ισπανία και σκόραρε στο ντεμπούτο του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας και έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται με τη Ρόχα, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο.

Έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο το νέο «αστέρι» της Μπαρτσελόνα! Ο Λαμίν Γιαμάλ αφού έγινε ο πιο μικρός παίκτης που έπαιξε βασικός σε παιχνίδι στην ιστορία των Μπλαουγκράνα, «μετέφερε» το ρεκόρ του και στην εθνική Ισπανίας.

Σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών ο Ισπανομαροκινός αντικατέστησε τον Όλμο στο παιχνίδι της Ρόχα κόντρα στη Γεωργία και αφού φόρεσε την κόκκινη φανέλα για πρώτη φορά, έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται ποτέ με την ανδρική ομάδα της Ισπανίας! Μάλιστα, ο νεαρός μπόρεσε να συνδυάσει το σπουδαίο του επίτευγμα και με γκολ, κάνοντας με όμορφο πλασέ στο 74′ το 7-1 υπέρ της ομάδας του, όντας πλέον και ο νεότερος σκόρερ στα χρονικά για τη Ρόχα.

AT THE AGE OF 16 YEARS AND 57 DAYS, LAMINE YAMAL 🇪🇸🇲🇦🇬🇶(2007) HAS JUST BECOME THE YOUNGEST EVER GOALSCORER IN THE HISTORY OF THE SPANISH NATIONAL TEAM WITH HIS FIRST EVER SENIOR GOAL ON HIS SENIOR INTERNATIONAL DEBUT!!!¡QUÉ GOLAZO!pic.twitter.com/9GDBUt8Mdh

— Football Report (@FootballReprt) September 8, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό