21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η ανάρτηση της κόρης του για το 40ημερο μνημόσυνό του! Πότε θα τελεστεί;

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια, την Τρίτη 6 Ιουνίου. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Σωτηρία” με πνευμονικό οίδημα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Η είδηση βύθισε στη θλίψη την αγαπημένη του οικογένεια, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό Ρόδον το Αμάραντον Πειραιά.

Την είδηση έκανε γνωστή η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα Φλωρινιώτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τελευταία του συνέντευξη του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα ημέρες πριν τον θάνατό του, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και είχε αναφερθεί στην επιβαρυμένη υγεία του και τη ζωή του.

«Αυτή την εποχή έχω μεγάλο πρόβλημα με την υγεία μου. Εκεί που ήμουν μια χαρά, εκεί που τα έδινα όλα, κάθε μέρα γίνομαι χειρότερα και προσπαθώ τώρα με βότανα, βιταμίνες μου, από μόνος μου ό,τι μπορώ να κάνω για να είμαι ο Γιάννης που ήμουν παλιά.

Πέρυσι, ήταν να πάμε στην Κύπρο για μια παράσταση, πήγαμε, κάναμε 2-3 πρόβες, πήγα στο ξενοδοχείο, με έπιασε ένας πόνος στην πλάτη αλλά θεώρησα ότι ήταν ψύξη. Πήρα στη ρεσεψιόν να πάρουν το ΕΚΑΒ, με πήγαν στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι δεν είναι ψύξη…. Μου είπαν ότι είμαι σε πολύ κακή κατάσταση, τους ζήτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και να πάω στο νοσοκομείο για τη θεραπεία αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται…

Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Προτιμώ να πεθάνω πάνω στην πίστα ή στην αυλαία παρά εδώ μέσα. Η αλήθεια είναι ότι τις δυο μέρες που δουλέψαμε τα Χριστούγεννα, έκανα μεν το πρόγραμμά μου… ένα πρόγραμμα φανταστικό, άρχιζα να λαχανιάζω… δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα, δε μπορούσα να τραγουδήσω σωστά και ζήτησα να σταματήσω.

Πήγα στο στούντιο, λες και το ήξερε ο συνθέτης… λέγεται “κατάθεση ψυχής. Το είπα όμως λαχανιάζοντας και είπα πως αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο μου τραγούδι.

Από 14 χρονών τραγουδάω, έχω συνηθίσει με κόσμο, δε μπορώ να είμαι μόνος μου. Τραγουδάω 62 χρόνια, είμαι 76 χρονών. Όταν γύρισα από την Κύπρο η κόρη μου ρώτησε έναν γιατρό τι έχω, αν είναι σοβαρό και της είπε ότι είναι πολύ σοβαρό και είναι καλύτερο να με πάρουν να πεθάνω στο σπίτι…

Δεν έχω παράπονο ούτε από την καριέρα, ούτε από την προσωπική μου ζωή. Ό,τι φαντάστηκα ό,τι θέλω να κάνω μου δόθηκε απλόχερα και πιο πολύ η αγάπη του κόσμου», είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην τελευταία του συνέντευξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό