16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιάννης Τσορτέκης: Αποκάλυψε την δυσκολότερη σκηνή στο «Maestro»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Τσορτέκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την δυσκολότερη σκηνή στο «Maestro».

Αρχικά, ο Γιάννης Τσορτέκης είπε: «Καμία πόρτα δεν άνοιξε σε καμία δεύτερη στιγμή. Όλα τα πράγματα συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Επομένως δεν υπάρχει κανένα “αχ” παρά μόνο η απόλυτη ικανοποίηση από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Στις πρώτες μου δουλειές, όχι μόνο δε ζητούσα χρήματα, αλλά δε μου δίνανε κιόλας, οπότε δεν έπαιρνα. Ήταν πολύ απλά τα πράγματα. Το αποτέλεσμα δε μπορεί να εκτιμηθεί ως κάτι. Δηλαδή, αυτό που κάνω πάνω στη σκηνή, εγώ και ο καθένας μας, δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο για να μπορέσει να ισορροπήσει. Με τράβαγε να το κάνω, γι’ αυτό και το ακολουθούσα. Οπότε, έλυνα από αλλού τα οικονομικά για να μπορώ να ασχολούμαι με αυτό σαν να τα έχω όλα λυμένα.

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Τσορτέκης πρόσθεσε: «Δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο για να ζητήσω έναν ρόλο. Αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα να διεκδικήσω ή να ζητήσω έναν ρόλο, τη στιγμή που κάποιος μου πρότεινε έναν ρόλο, εγώ θα τον αποδεχόμουν, όπως και έκανα όλα τα χρόνια. Δεν πήγαινα όμως να ζητήσω έναν ρόλο γιατί στη σκέψη μου είχα τρομερή αγωνία για το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ».

Ακόμη, ο Γιάννης Τσορτέκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το Maestro ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Netflix: «Μια διάκριση τέτοιας τάξης είναι πολύ σημαντική. Πρώτα για τον Χριστόφορο που έχει εμπνευστεί και φτιάξει όλο αυτό, για εμάς, αλλά και για τη χώρα. Η επιβεβαίωση και η επιβράβευση που επιστρέφει πίσω από αυτό σε κάνει να λες ότι “κάτι έκανες”… Θα επιστέψω στον δεύτερο κύκλο του Maestro. Στην τελευταία σκηνή χρειάστηκε να μείνω 40 λεπτά κάτω από το νερό. Ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν δεμένος κάτω από το νερό χωρίς μάσκα, με τα μάτια ανοιχτά, 40 λεπτά. Ένιωθα όμως πολύ ασφαλής γιατί ήμασταν πολλοί άνθρωποι εκεί κάτω».

Τέλος, ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε και για τα παιδιά του και το πως εκείνα αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι πλέον είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό: «Φυσικά και ήμουν παρών στο μεγάλωμα των παιδιών μου και το χάρηκα. Δεν έκανα τίποτα στην άκρη. Εννοείται ότι τα παιδιά με αφορούσαν και με αφορούν αλλιώς δε θα συνέβαινε τίποτα. Ασχολούμαι μόνο με ό,τι με αφορά και με κάνει να νιώθω ήρεμος και χαρούμενος. Για τα παιδιά μου όλα είναι ισορροπημένα, Ευχάριστα βιώνουν και δέχονται την αναγνωρισιμότητά μου. Όταν το βιώνουν δυσάρεστα, το βιώνω κι εγώ δυσάρεστα. Μια χαρά είναι όλα».

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό