33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το πρωί της Τρίτης (21/05) αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί ησυχία επαγγελματικά. Κάθομαι, αράζω και ετοιμάζω την επόμενη χρονιά σιγά-σιγά. Το καλοκαίρι θέλω να κάνω διακοπές φέτος. Είναι συνειδητή επιλογή. Έχουν γίνει προτάσεις, είμαι σε φάση συζήτησης γενικότερα», δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το να παρουσιάσω εκπομπή μαζί με την Κατερίνα (Γερονικολού) είναι το πιο δύσκολο από όλα τα σενάρια που συζητάμε», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Η μετάδοση της Eurovision δεν είναι μέσα στις βλέψεις μου γενικότερα αλλά έχει ενδιαφέρον. Εμένα πάντα μου άρεσε η έννοια του μουσικού διαγωνισμού αλλά μόνο ως ένα ωραίο πανηγύρι», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Με το remake του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Μου είχε γίνει μία προσέγγιση πριν από 2-3 μήνες. Είτε είμαι είτε όχι σε αυτό το project όμως, θέλω να γίνει, γιατί ήταν από τα πιο έξυπνα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ. Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία», ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για τον πρόσφατο χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. «Εγώ και η Αθηνά είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε χωρίσει στην Ελλάδα. Καταλαβαίνω είναι αυτή η μοναδικότητα, καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, γιατί ξέρω. Τα παιδιά χώρισαν, να είναι καλά, ευτυχισμένοι», αρκέστηκε να σχολιάσει με χιούμορ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό