18.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι μαζί και ερωτευμένοι – Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Είναι μαζί και ερωτευμένοι – Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, να λέει το πρωί της ίδια μέρας, ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης. Το πρωί της επομένης, ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η Espresso. Παρόλα αυτά, ο ίδιος απαντά στις φήμες: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, αφήνωντας μια αιχμή για τις φήμες που κυκλοφορούν. Φωτογραφήθηκε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με…

Δες εδώ…

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- ESPRESSO.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό